Ο Μπάρρος Γεώργιος πραγματοποίησε σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου της Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το 1987. Παρακολούθησε στο τμήμα του πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης επί 4 έτη το τμήμα οδοντοπροσθετολογίας. Το έτος 1993 παρακολούθησε επί τρία συναπτά έτη στο Ινστιτούτο Ερευνών και Εφαρμογών Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού μαθήματα Ομοιοπαθητικής Ιατρικής καθώς και Ομοιοπαθητικής Οδοντιατρικής, από την επιστημονική ομάδα ομοιοπαθητικών ιατρών του καθηγητή Ομοιοπαθητικής Ιατρικής κ. Διαμαντίδη, όπου και έλαβε πιστοποιητικό Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Έχει παρακολουθήσει αδιάλειπτα τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα ετήσια συνέδρια Οδοντιατρικής, καθώς και διάφορα σεμινάρια προσθετικής, ενδοδοντικής, περιοδοντολογίας, οδοντικής χειρουργικής, ορθοδοντικής, αισθητικής οδοντιατρικής.

Εργάστηκε σε δικό του ιατρείο ευρισκόμενο στον Πειραιά επί 30 έτη. Στη συνέχεια, άνοιξε Οδοντιατρική και Στοματολογική κλινική στην Σαντορίνη. Σε διάστημα 30 ετών έχει δει πάνω από 15.000 ασθενείς με αποτέλεσμα την απόκτηση μίας τεράστιας εμπειρίας στον τομέα του και ειδικότερα στο τμήμα της προσθετολογίας. Ασκεί το επάγγελμα του Οδοντιάτρου ανελλιπώς από το 1987 επί 30 συνεχόμενα έτη σε ιδιωτικό Οδοντιατρείο στην πόλη του Πειραιά ανήκοντας στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά.

Έχει δημοσιεύσει αρκετές μελέτες οδοντιατρικών εργασιών με στατιστικές μελέτες από το προσωπικό του οδοντιατρικό αρχείο σε στατιστικά που αφορούν μελέτες σε διάφορες πληθυσμιακές ομάδες στην Ελληνική επικράτεια.

Από το καλοκαίρι του 2015 εργάζεται και σε δεύτερη ατομική επιχείρηση πολυοδοντιατρείου στη Σαντορίνη του νομού Κυκλάδων.

Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης σε γνωστή εταιρία οδοντιατρικών προϊόντων PERGAFLOR γνωστής Ιταλικής εταιρίας προϊόντων στοματικής υγιεινής επί τέσσερα έτη. Υπήρξε, επίσης, επιστημονικός συνεργάτης σε ασφαλιστικές εταιρείες σε διαχείριση και εφαρμογή Οδοντιατρικών προγραμμάτων καταθέτοντας ολοκληρωμένα προγράμματα Οδοντιατρικής ασφάλισης.

Όλα τα ανωτέρω αποτελούν δραστηριότητες που ασκεί και συνεχίζει να ασκεί υπηρετώντας την Οδοντιατρική Επιστήμη προσπαθώντας να συνεισφέρει τις υπηρεσίες του με οποιοδήποτε τρόπο στον βωμό της Οδοντιατρικής επιστήμης.

Καλέστε μας

2286033190

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε

Κλείστε ένα ραντεβού

(0030) 2286033190

Image
Professional Dental Solution
Ώρες λειτουργίας
Όλο το 24ωρο
Επαρχιακή Οδός Φήρων Μμεσσαρίας, Μεσσαρία Φήρας,  Σαντορίνη, Νομός Κυκλάδων