Με ιδιαίτερη υπευθυνότητα και ευαισθησία ασχολούμαστε με τους μικρούς μας ασθενείς καθώς είμαστε και οι ίδιοι γονείς. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η φιλική προσέγγιση του παιδιού, ταυτόχρονα με την ύπαρξη κανόνων, έτσι ώστε το παιδί να νιώσει ασφάλεια και να συνεργαστεί βοηθώντας τον ιατρό να δώσει το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα, ενώ το παιδί θα φύγει έχοντας αποκομίσει θετικές παραστάσεις.

Η οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών αφορά κυρίως στην πρόληψη και την αποκατάσταση προβλημάτων τερηδόνας και ούλων. Η πρόληψη επιτυγχάνεται με τους τακτικούς καθαρισμούς και φθοριώσεις (κάθε 6 μήνες), με τις προληπτικές εμφράξεις οπών και σχισμών σε μόνιμα δόντια, τις κατάλληλες οδηγίες στοματικής υγιεινής στους γονείς και στο ίδιο το παιδί ανάλογα με την ηλικία του και με την έγκαιρη διάγνωση πιθανών ορθοδοντικών προβλημάτων.

Οι εμφράξεις στα παιδιά καθώς και άλλες οδοντιατρικές εργασίες (πολφοτομές, πολφεκτομές, sealants) γίνονται με χρήση ελαστικού απομονωτήρα, πράγμα πολύ σημαντικό για την ασφάλειά των παιδιών, καθώς και για την ποιότητα των οδοντιατρικών εργασιών.

Καλέστε μας

2286033190

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε

Κλείστε ένα ραντεβού

(0030) 2286033190

Image
Professional Dental Solution
Ώρες λειτουργίας
Όλο το 24ωρο
Επαρχιακή Οδός Φήρων Μμεσσαρίας, Μεσσαρία Φήρας,  Σαντορίνη, Νομός Κυκλάδων