Αισθητικά Σφραγίσματα

​Το σφράγισμα «κλείνει» τις κοιλότητες που δημιουργεί η τερηδόνα στα δόντια μας. Η τερηδόνα με την σειρά της είναι μία οδοντική νόσος η οποία καταστρέφει στην αρχή το αρχικό στρώμα των δοντιών μας – την αδαμαντίνη – και μετέπειτα συνεχίζει προς τα μέσα ώσπου να φτάσει στην πολφική κοιλότητα του δοντιού – το μέρος που βρίσκεται το νεύρο κάθε δοντιού – με αποτέλεσμα τον οξύ και αφόρητο πόνο της πολφίτιδας. Οι ιστοί που καταστρέφει η τερηδόνα δεν αναγεννώνται. Μπορούμε όμως να σταματήσουμε την επέκταση της νόσου και να αποτρέψουμε την τερηδόνα να φτάσει στον πολφό (νεύρο), οπότε πρέπει να γίνει εξαγωγή. Η φωτογραφία αναπαριστά την αντικατάσταση των παλαιών σφραγισμάτων αμαλγάματος με σύγχρονα σφραγίσματα από νανοϋβριδική ρητίνη ή πορσελάνη. Προσδίδει τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα μην ξεχωρίζοντας το σφράγισμα από το δόντι.
 

Λεύκανση Δοντιών

Το χαμόγελο είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εμφάνισής σας. Είναι το πρώτο χαρακτηριστικό το οποίο προσέχετε όταν συναντάτε κάποιον. Ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο είναι όμορφο, σας κάνει να αισθάνεστε λαμπεροί, με αυτοπεποίθηση και να ξεχωρίζετε. Ορισμένες από τις καθημερινές συνήθειες όπως το κάπνισμα, ο καφές, το τσάι, το κόκκινο κρασί, τα αναψυκτικά τύπου cola κ.α. αλλάζουν σταδιακά το χρώμα των δοντιών.

​Η λεύκανση πραγματοποιείται με ειδική λάμπα από την Αμερική, η οποία έχει τη δυνατότητα να λευκαίνει τα δόντια σε μία μόνο συνεδρία (σε 45 λεπτά). H λεύκανση με τη συγκεκριμένη μέθοδο βασίζεται στην ενεργοποίηση ακίνδυνου τζελ Η2Ο2 το οποιο δύναται να αλλάξει το χρώμα των δοντιών κατά 5 τόνους.

Κανένα άλλο σύστημα λεύκανσης δεν μπορεί να προσφέρει:

  • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
  • Aσφάλεια
  • Μεγάλη διάρκεια
  • Εύκολη και γρήγορη διαδικασία εφαρμογής


​Εναλλακτική λύση για όσους δεν επιθυμούν συνεδρίες στο χώρο του ιατρείου αποτελεί η λεύκανση με νάρθηκες διαφανής λεύκανσης και ειδική λευκαντική ουσία. Η εφαρμογή γίνεται 1 ώρα την ημέρα στο σπίτι του ασθενούς και τα αποτελέσματα μετά την 5-6 μέρα είναι ορατά. 

Όμορφα Χαμόγελα

​Ειδικότητα του οδοντιατρείου μας είναι η δημιουργία εντυπωσιακού και όμορφου χαμόγελου. Υιοθετούμε διάφορες τεχνικές αισθητικής οδοντιατρικής όπως λεύκανση, όψεις πορσελάνης ή ρητίνης, στεφάνες, εμφυτεύματα και άλλες, προκειμένου να εξασφαλίσουμε το τέλειο χαμόγελο σας.
 
 

Καθαρισμός Δοντιών

Όπως έχουμε διαπιστώσει οι περισσότεροι, η πέτρα δεν μπορεί να αφαιρεθεί με το κλασσικό βούρτσισμα στο σπίτι. Ο καθαρισμός των δοντιών από τον οδοντίατρο γίνεται με 2 τρόπους, είτε με τη χρήση ορισμένων εργαλείων χειρός που ονομάζονται ξέστρες, είτε με τη χρήση ειδικής συσκευής (υπέρηχοι) πάνω στην οποία προσαρμόζεται ένα εργαλείο, το ξέστρο των υπερήχων. Ο οδοντίατρος αφαιρεί τις εναποθέσεις πέτρας με τη χρήση των υπερήχων και ολοκληρώνει τον καθαρισμό με τη χρήση των κοχλιαρίων και δρεπάνων. Ο καθαρισμός με υπέρηχους γίνεται σαφώς πιο γρήγορα αλλά μπορεί να μην είναι εύκολα ανεκτός από τον ασθενή. Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού ο οδοντίατρος συνήθως προχωρεί σε στίλβωση (γυάλισμα) των δοντιών με ειδικές πάστες, οι οποίες βοηθούν και στην αφαίρεση των επιφανειακών χρωστικών των δοντιών. Οι ασθενείς αντιλαμβάνονται με ικανοποίηση την αίσθηση των καθαρών και γυαλισμένων δοντιών και από κει και πέρα η διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος εξαρτάται από την φροντίδα των ιδίων των ασθενών.

Νέα Πρωτοποριακή Μέθοδος

Νεα, πρωτοποριακή  ταχύτατη μέθοδος ολικής ανακατασκευής χρώματος - σχήματος - μεγέθους του οδοντικού φραγμού άνω και κάτω γνάθου με χρήση σύνθετης νανουβριδικής ρητίνης και ειδικούς νάρθηκες δοντιών, στο χρώμα - σχήμα - μέγεθος που επιθυμεί ο κάθε ασθενής, χαρίζοντας ένα υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα, μέσα σε 2 συνεδρίες. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!

 

 https://www.youtube.com/watch?v=3hnUXDEFDCs

Κλείστε ένα ραντεβού

(0030) 2286033190

Image
Professional Dental Solution
Ώρες λειτουργίας
Όλο το 24ωρο
Επαρχιακή Οδός Φήρων Μμεσσαρίας, Μεσσαρία Φήρας,  Σαντορίνη, Νομός Κυκλάδων